• Stacks Image 225

    Link
  • Stacks Image 225

    Link
  • Stacks Image 225

    Link
  • Stacks Image 225

    Link
  • Stacks Image 225

    Link
  • Stacks Image 226

    Caption Text

    Link
  • Stacks Image 227

    Caption Text

    Link
  • Stacks Image 227

    Caption Text

    Link
AWARD WINNING COLLEGE
26 Top of the World Awards- Cambridge A-Levels
ISO 9001:2010 Certified College

Notis Privasi ini adalah untuk pelajar-pelajar yang mendaftar di KTT/KTTPJ
KTT/KTTPJ perlu mengumpul dan menyimpan beberapa jenis data tertentu, dalam pelbagai format, mengenai pelajar-pelajarnya samada yang masih, telah lepas atau bakal belajar demi memenuhi fungsi tertentu. Dalam mematuhi Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 ('Akta'), notis ini bertujuan untuk memaklumkan hak anda terhadap Data Peribadi yang sedang diproses atau yang akan dikumpul dan seterusnya diproses oleh KTT/KTTPJ disamping menyatakan tujuan-tujuan pemprosesannya . KTT/KTTPJ juga akan memproses data peribadi pelawat-pelawat serta pelajar-pelajar yang masih, lepas atau bakal belajar di KTT/KTTPJ mengikut Dasar Privasi yang anda boleh rujuk di: Akta Perlindungan Data Peribadi 2010

SILA AMBIL PERHATIANTujuan di atas di mana Data Peribadi diproses adalah penting bagi KTT/KTTPJ untuk menjalankan fungsinya sebagai institusi pendidikan atau latihan di samping menyediakan perkhidmatannya terhadap anda. Setelah anda mengisi borang maklumat KTT/KTTPJ atau penerimaan surat tawaran oleh anda, anda dengan ini bersetuju Data Peribadi anda diproses bagi tujuan-tujuan tersebut melainkan bantahan dilakukan secara bertulis.

Study @ KTT Sepang

Stacks Image 2334

Study @ KTT Petaling Jaya

Stacks Image 2336